Repromaterijal

Hobisti jako dobro znaju kako je teško pronaći dobar komad repromaterijala za doradu, a da odgovara i cijenom i kvalitetom.

U našoj ponudi su različiti i dopadljivi predmeti, a kolekciju neprestano dopunjavamo. Nastojimo da svaki naš artikal ima i uporabnu i dekorativnu svrhu. U mogućnosti smo izraditi i pojedine artikle u dimenzijama i dizajnu na zahtjev kupca, kao što su npr. kutije, okviri i sl.

Svi naši artikli su izrađeni od šperploče ili MDF-a u debljini od 3-6 mm, a materijal ovisi o vrsti artikla.

Posjetite našu FACEBOOK stranicu, gdje možete pronaći novitete iz ponude, ali i pregršt tutorijala i savjeta za ukrašavanje i doradu.

Kako naručiti

Najjednostavniji način je da slikate ili kopirate sliku artikla koji vam se sviđa i pošaljete nam putem e-maila, whatsapp-a ili inbox-a na našoj FB stranici. 

Neki naši tipizirani artikli već imaju svoju šifru i dimenzije, pa je za takav artikal dovoljna samo šifra. 

Možete nam poslati i fotografiju ili opis nekog predmeta sa interneta koji vas je inspirirao. Svakako ostavite vaše kontakt podatke na koje vam možemo odgovoriti.

3D slike

Precizno su izrezane od kvalitetne ljepenke, neškodljivog materijala recikliranog od ostataka papira. Struktura ljepenke dozvoljava bojanje akrilnim bojama, ne upija previše tekućine, ne deformira se, pa je idealan izbor za mnoge kreativne radove.

3D slike su vrlo jednostavne za izradu jer se sastoje od 10 - 12 precizno izrezanih slojeva. Svaki sloj obojite u željenu nijansu, dobro osušite, pažljivo zalijepite rubove bijelim ljepilom, pričvrstite da se ljepilo osuši. Rubove možete dodatno doraditi, staviti u okvir ili shadow box . Mijenjanjem boja i nijansi postižu se izvanredni rezultati i svaka slika može biti unikatan primjerak.

Izradite web-stranice besplatno!