UNIKATNI TOPERI ZA VAŠE VRHUNSKE TORTE I SLASTICE

Toperi za torte i kolače su trend koji ne nestaje. Velika mogućnost kreiranja unikatnih i personaliziranih topera, čini ih evergreenom i must have ukrasom na torti i kolačićima. Ovisno o osobnosti dizajna, prigodi, poruci mogu se koristiti jednokratno ili višekratno.
U Hobbywood-u ih s ljubavlju izrađujemo u dogovoru s naručiteljem. I nikad ne radimo dva potpuno ista. Svaki naš toper je pomno dizajniran uz dašak osobnosti onog kome je namijenjen. Kad su u pitanju motivi, boje i teme topera - granice ne postoje, a mi se usput poigramo kombinacijama različitih materijala i efekata. Osim odabira teme, materijala i boje, potrebno je odabrati i pravu dimenziju: Pri tome se vodimo činjenicom da toper ne bi trebao prelaziti više od 50% visine i 75% širine torte.
Naši od milja nazvani "Plexi" toperi, izrezani su preciznim laserskim rezom od akrila - plexiglassa. To je neaktivan materijal pa zbog takvog svojstva može biti u dodiru s hranom. Ipak, mi uvijek, zbog sigurnosnih razloga, preporučujemo da se štapić koji se ubada u kolač omota kuhinjskom prozirnom ili aluminijskom kuhinjskom folijom.
Plexiglas ima odličan prikaz boja bilo da se radi o sjajnoj ili mat varijanti, punih boja ili poluprozirni. Poseban hit je kristalno proziran plexi koji izvanredno propušta svjetlo i daje dašak nenametljivog glamura slasticama. Osim toga, plexiglas ima još niz dobrih osobina, među kojima je i činjenica da se radi o materijalu koji se uspješno reciklira.
Ipak, ovaj materijal ne podnosi vrućinu pa ga je potrebno ručno prati mlakom vodom i deterdžentom. I izbjegavajte oštru stranu spužvice, Plexi to ne voli. Ukoliko ga bacate, molimo, odložite ga u spremnik za plastiku.
Druga vrsta topera iz naše radionice su papirnati toperi, koji su precizno rezani posebnim cutterima za papir. Papir kojeg koristimo za pripremu sličica je vrlo kvalitetan 250-300g papir bez udjela kiselina te ga printamo laserskim printom. Ova kombinacija jamči da će boje na motivima ostati postojane. Velika mogućnost kombinacija boja i sličica i ostalih ukrasnih detalja čini ih vrlo privlačnim za dječje rođendanske proslave.

Toper nije igračka, molimo da ne dozvolite djeci rukovanje toperom. Pri umetanju topera u kolač budite nježni, a pri izvlačenju provjerite da li je štapić (ili sidro) neoštećeno. Ukoliko primijetite oštećenje, komad kolača koji je bio u dodiru s toperom - odrežite i bacite!

Tipizirani toperi za slastičarnice i male obrte

Dopadljiv toper je estetski vrhunac svake svečane torte. U našoj ponudi, osim personaliziranih, nudimo i tipizirane topere sa standardnim porukama i motivima za manje zahtjevne kupce - toper kojeg uvijek možete imati spremnog za "last minute" narudžbu. Dodatak prikladnog topera svaku klasičnu tortu pretvara u kraljicu
Za slastičarnice i obrte za proizvodnju domaćih kolača dizajniramo prekrasne mini topere za predstavljanje i označavanje kolača u vitrinama.

Kako odabrati toper

U našoj galeriji napravite screenshot topera koji vam se sviđa. Pošaljite nam ga na e-mail: hobbywood.lasercut@gmail.com ili putem Facebook-a zajedno sa sljedećim podacima:

- Željena dimenzija gornjeg dijela topera (samo motiv bez štapića). Štapić se naknadno nadograđuje u dodatnoj visini od 6-7 cm.

- Ime, poruku ili datum koji želite nadodati, ili možda neku posebnu temu koju želite imati na toperu.

- PLEXI : boja koju želite. U ponudi je kristalno prozirno, poluprozirno mat, bijela, zlatna, srebrna, crna ili uz dodatak srebrne i roza glitter folije . U mogućnosti smo ponuditi i sve ostale boje u sjajnoj, mat i poluprozirnoj varijanti.

-PAPIRNATI: spektar i intezitet boja, tema, motiv

- Možete nam poslati sliku nekog toper kojeg ste vidjeli na internetu i baš vam se sviđa - mi ćemo dati sve od sebe da vam ispunimo želju te napravimo sličan, dizajniran baš za vas.

Kako naručiti i kupiti toper

- Nakon što ste nam poslali vaše ideje i zahtjeve putem e-maila: hobbywood.lasercut@gmail.com, dizajniramo toper samo za vas u roku 2 radna dana.

- Ako ste zadovoljni, potvrdite nam istim e-mailom ili zatražite dodatnu doradu. Za izradu su nam potrebna 3 radna dana, iako se trudimo da to bude u roku od 24 sata.

- Kad je toper spreman za slanje, šaljemo vam ponudu (predračun), pošaljite nam potvrdu uplate i šaljemo ga putem Tiska, paketomatom ili kurirskom službom. Za ostale načine dostave obratite nam se putem e-maila ili porukom.

ŠTO KAŽETE NA TOPER KOJI JE IZRAĐEN SAMO ZA VAS?

Izradite web-stranice besplatno!